BİNGÖL / MERKEZ - Yeşilyurt İlkokulu

Şbt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA YAPILAN DEDE KORKUT HİKEYESİ YAZMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ İÇİNDE DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZİ KANTİN ÇEKİYLE ÖDÜLLENDİRDİK...

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZ  TATİL ÖNCESİ SİNEMA KEYFİ YAPTILAR...4/A SINIF ÖĞRETMENİ EMRULLAH ARTAR'A KATKILARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

TATİL ÖNCESİ OKUL ETKİNLİKLERİ CERCEVESİNDE OKULUMUZDA PANDOMİ GÖSTERİSİ YAPILDI.ÇAĞRI BAĞBARS VE ÖĞRENCİLERİNE EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

Okulumuzun kurallarına uyan,arkadaşlarına karşı nazik davranan,davranışlarıyla diğer öğrencilere örnek olan ilKokul öğrencilerimize çiğ köfte ve ayran ikramında bulunduk.:):):)

Ara

Ana sınıfı öğrencierimiz okulumuzdaki müzik odasına ziyaret ederek müzik estrümanlarını tanımaya çalıştılar.Bu çalışmalardan dolayı Ana sınıfı öçğretmenimiz Emine İŞGÖR ÇULUN hocamıza teşekkür ederiz.

Ara